Two Night Stand / Свалка за две нощи (2014)
Заглавие: Two Night Stand / Свалка за две нощи (2014)
Режисьор: Макс Никълс
В ролите: Джесика Зор, Левин Рамбин, Аналей Типтън, Майлс Телър, Скот Мескади, Берто Колон, Брайън Питсас, Виктор Круз, Джош Салатин
Година: 2014
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2140619/

Резюме: Снежна буря принуждава двама души, запознали се онлайн, да удължат свалката си за една нощ.
Third Person / Трети човек (2013)
Заглавие: Third Person / Трети човек (2013)
Режисьор: Пол Хагис
В ролите: Мила Кунис, Лиам Нийсън, Моран Атис, Джеймс Франко, Оливия Уайлд, Рикардо Скамарцио, Кейси Афлек, Ким Бейсингър, Мария Бело, Ейдриън Броуди и др.
Година: 2013
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2343793/

Резюме: Cюжетът на филма Трети човек / Third Person ни представя три различни любовни истории, които се развиват в три различни града - Париж, Ню Йорк и Рим, но в крайна сметка се оказват, че са взаимосвързани. Първата история се развива в Рим, където младия писател Майкъл, който наскоро е получил развод от бившата си жена, се среща със своята бивша любовница Анна. Двамата започват нова връзка, но тя няма как да продължи, заради тайна, която не позволява двамата да са заедно. Втората история се развива в Ню Йорк, където Джулия е обвинена в опит за убийство на нейния син. Съдът е разпоредил детето да се гледа от бащата, а Джулия прави всичко възможно да докаже своята невинност и да може отново да гледа детето си. Третата история се развива в Рим, където американски бизнесмен на име Сийн е дошъл на пътешествие. Там той среща красива италианка, в която се влюбва, но нейното дете е отвлечено, а похитителя иска голям откуп, който Сийн трябва да плати. По време на всичко това Сийн изпада в подозрения дали всичко това, което се случва е истина.
Q Sexual Desire / Желание (2011)
Заглавие: Q Sexual Desire / Желание (2011)
Режисьор: Лоран Буник
В ролите: Дебора Реви, Хелън Зимер, Гоуен Диди, Джони Амаро, Жан-Франсуа Галот
Година: 2011
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1879030/

Резюме: Докато икономическата криза оказва сериозно влияние на жителите на Европа и САЩ, животите на няколко непознати биват променени завинаги след срещата им с младата Сесил – жена, която олицетворява всичко, което един мъж търси в противоположния пол.Забележка : Филмът не се препоръчва на непълнолетни лица.
En la cama / В леглото (2005)
Заглавие: En la cama / В леглото (2005)
Режисьор: Matias Bize
В ролите: Blanca Lewin and Gonzalo Valenzuela
Година: 2005
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0474642/

Резюме: Могат ли непознати да имат връзка? Може ли случайният секс да се превърне в нещо друго? В Сантяго Даниела и Бруно, и двамата около 30-годишни, се срещат на парти и в края на вечерта се озовават в хотел. Тяхната страст се разгаря, но дали знаят имената си? Били ли са с други в хотел? Има любовна игра, още повече секс, горещ душ, бой с възглавници, проблеми с презерватива, разкази от миналото им, стълкновение. Едно телефонно обаждане нахлува в тяхното уединение. След като нощта избледнее, ще остане ли нещо?
Castillos de carton / Paper Castles (2009)
Заглавие: Castillos de carton / Paper Castles (2009)
Режисьор: Salvador Garcia Ruiz
В ролите: Adriana Ugarte, Nilo Mur, Biel Duran, Cristian Magaloni, Pepa Pedroche, Alfonso Torregrosa, Patricia Plaza, Isabel Requena, Fernando Ripoll
Година: 2009
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1188985/

Резюме: Студентката в Академията за изящни изкуства Мария Хосе (Adriana Ugarte) с учудване забелязва, че съкурсникът й Маркос (Nilo Mur) увлечено й рисува портрет. Оставайки насаме, двамата усещат привличане един към друг, но неочаквано в стаята се появява най-добрия приятел на Маркос - Хайме (Biel Durаn). Така започва любовната история на трима млади художници, а романтичната им връзка води до удивително преплитане на чувства, страсти и желания...
Назад 1 2 3 4 5 6 7 Напред
Уважаеми посетители вие може да гледате безплатно и без регистрация всички филми и сериали в сайта.За да пуснете филма, натиснете върху линка Гледай филма след това върху бутона Watch as Free User ,след това натискате Start Video Now пожелаваме ви приятно гледане. При натискане на бутон изскачат реклами от плеъра за това ги затваряйте с Х на Вашия браузър.

Анкета

Какви филми бихте желали да гледате в сайта?


Екшън
Комедия
Сериали
Ужаси
Анимация
Индийски
Фантастични

Online Filmi


Гледането на filmi online никога не е било толкова лесно. Гледай най- новите online filmi лесно и при това без проблем. Не е нужно да имате регистрация за да можете да гледате филми онлайн. Gledai-Filmi предлага голям каталог от филми и сериали, който ще зарадва всеки наш потребител.
Комедии

Filmi Online


Gledai-Filmi предлага над 1000 филма, които може да гледате, когато си поискате. Всеки ден нашият екип добавя novi filmi online и така нашите потребители винаги има какво да гледат. Гледайте най- новите филми и сериали дори когато сте на вън, защото това вече е възможно с мобилната версия на сайта Gledai-Filmi.net!Уважаеми посетители при нас може да гледате филми онлайн без да е необходимо да ги сваляте на вашият компютър. Тук ще намерите информация за всички нови филми онлайн,сериали онлайн,актьори и трейлъри. Филмите са с високо качество и уникален звук.Gledai-Filmi.net се постара да направи така,че филмите и сериалите да се зареждат за няколко секунди. Нашият екип ви пожелава приятно гледане. Уважаеми посетители, молим да обърнете внимание на факта, че нито един от филмите, които са достъпни за гледане в сайта, не се хоства на него(http://gledai-filmi.net) не съхранява никакви медийни файлове. Сайтът предотставя на посетителите линкове към други сайтове в интернет. Филмите се добавят в този сайт чрез код за вграждане(embed) от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове.Gledai-Filmi.net не носи никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете.Ако Вие сте носител на авторско право на материал линкнати тук, свържете се с хост сайта на дадения материал. Можете да се свържете и с нас чрез формата за контакт в сайта, а ние ще направим всичко възможно да Ви бъдем от полза.

Tyxo.bg counter
Видео Сайтове